Cabinet stomatologic Craiova

Cautati un cabinet stomatologic in orasul Dvs? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de locatii, impreuna cu informatii utile care sa va ajute sa le contactati mai usor:

  • numele;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Pentru a intra in contact cu aceste unitati pentru a le solicita informatii sau a efectua programari, va rugam sa le contactati direct, folosind datele afisate pentru fiecare dintre ele.

Cabinete stomatologice in Craiova
Dentist Popescu

Adresa: Str. Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova
Website: http://dentistpopescu.ro/
Telefon: 0351 447 914
Email: dentistpopescu [at] gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dentistpopescu


White Dental

Adresa: Str. Maresal Alexandru Averescu bl. D16, sc. 1, ap. 4, Craiova
Website: http://white-dental.ro/
Telefon: 0724 450 887
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/drcristinaghita


CNC Dental Care

Adresa: Str. Paltinis, nr. 144, Craiova
Website: http://www.cncdentalcare.ro/
Telefon: 0742 277 637
Email: office [at] cncdentalcare.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CNCDentalCare

Cum sa alegeti un cabinet stomatologic?

Mersul la dentist in mod regulat este vital, nu doar atunci cand aveti o problema cu dintii care ar trebui rezolvata, ci si pentru a va asigura ca sanatatea gurii este in stare excelenta. Tocmai de aceea, trebuie sa alegeti un cabinet stomatologic Craiova sigur, de incredere, si cu echipamente de ultima generatie. Probabil ca in vecinatatea locuintei Dvs exista numeroase clinici care ofera acest lucru, dar s-ar putea sa nu fie toate potrivite pentru Dvs.

Daca trebuie sa vizitati un specialist, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa filtrati cele mai potrivite cabinete stomatologice din apropiere:

1. Faceti-va cercetarile

Gasirea clinicilor din apropierea locuintei Dvs este o modalitate buna de a incepe. Cercetarea este primul pas: utilizati Internetul pentru a va concentra pe cateva locatii specifice si serviciile acestora. De asemenea, puteti citi diverse recenzii ale clientilor anteriori – aflati ce cred ei despre anumite cabinete stomatologice, si daca le recomanda altora. Aflati, de asemenea, despre tarifel acestuia, cat se taxeaza pentru diferite servicii? Este recomandat sa gasiti o clinica capabila, echipata si cu personal educat si informat, unde sa puteti primi ingrijiri de cea mai buna calitate pentru problemele dvs. dentare.

2. Verificati recenziile pacientilor

Intrebati-va prietenii, colegii sau membrii familiei daca stiu cate ceva despre acel cabinet stomatologic care vi se pare potrivit. Daca da, intrebati despre timpii de asteptare, experientele din trecut, si la ce puteti sa va asteptati la prima dvs. vizita. Orice detalii pe care le puteti obtine inainte de a va prezenta la un nou cabinet stomatologic va pot conduce pe calea cea buna, mai ales daca sunteti un pacient care este nervos sau anxios cand vine vremea vizitei. Nu ezitati niciodata sa puneti intrebari si sa stabiliti o relatie cu membrii personalului.

3. Luati in considerare locatia si programul de lucru

Alegeti intre cabinete stomatologice localizate langa casa dvs. sau aproape de serviciu – pentru a va facilita accesul la intalniri. Daca aveti mai multe dintre care sa alegeti, aflati orarul acestora, si apoi alegeti o clinica care functioneaza dupa un program care se va alinia cu al Dvs.

Aflati daca serviciile sunt disponibile si in caz de urgenta – dupa orele normale de lucru – sau in weekend. Daca aveti copii care fac sport, nu stiti niciodata cand puteti avea nevoie de ingrijire dentara de urgenta pentru un dinte ciobit.

4. Asigurati-va ca va simtiti confortabil cu personalul

Este indicat sa faceti cunostinta cu medicul dentist inainte de a face o programare. Este o modalitate buna de a afla daca ii puteti pune intrebari confortabil. Puteti obtine informatii despre ce tip de ingrijire pentru pacienti ar trebui sa va asteptati sa primiti in acel cabinet stomatologic. Este intotdeauna important sa simtiti ca puteti comunica bine cu medicul dentist. In caz contrar, daca vreti sa explicati sau sa descrieti simptome / probleme, e posibil sa aveti probleme. De asemenea, specialistul ales ar trebuie sa fie atent, rabdator si intelegator.

5. Programati o intalnire

Acum, ca aveti aceste sfaturi, puteti alege intre diferite cabinete stomatologice pe cel preferat pentru a va programa urmatoarea intalnire de control periodic sau detartraj. Puteti chiar sa solicitati medicului dentist un raport complet de sanatate orala. In cazul in care medicul dentist recomanda o lista lunga de proceduri – cum ar fi plombe noi, inlocuiri ale coroanelor sau interventii chirurgicale orale, solicitati mai intai un plan scris de tratament. In plus, nu va fie teama sa cereti parerea altui dentist – daca vi se pare necesar sa faceti acest lucru.

Sa gasiti un cabinet stomatologic Craiova nu este dificil, dar este important sa gasiti unul care veti avea parte de sprijinul necesar pentru a va mentine dintii si gura in siguranta.